FÖRETAGET

Enbart trä A.R

ALF RUNDQVIST

När barnen har somnat och lugnet infunnit sig så är det arkitektur jag tänker på. Jag finner fler och fler fantastiska byggnader som jag inspireras av. Nästan alla har en tydlig gemensam nämnare: TRÄ. Detta klimatvänliga, formidabla, formbara material som uppmanar till kreativt skapande. Som ger oss otroliga möjligheter. Och som alltid kommer att vara framtiden.


Jag är en byggnadsvårdare, i det hänseendet att jag ser vikten av det historiska hantverket. Utbildad målerikonservator och möbelsnickare, vilka har fått mig mer övertygad om att byggnader från förr besitter en styrka och hållbarhet många av dagens hus saknar. Därför vill jag ta vid vad tidigare generationer gjorde, men med ett formspråk från idag. Där människors behov och platsens unika karaktär sätter prägel på hur utformningen blir.


Enbart trä A.R är ett företag som lyssnar, ritar, bygger och monterar. Från lokalen i Härnösand tillverkas delarna till objekten. I en produktionslinje som hantverkare från förr bara kunde drömma om. Med målet att kunna bygga för framtiden. Hållbart, starkt och snyggt.

Foto: Frida Sjögren

Kontakt

Hem

Företaget

Menu

Kontakt

Instagram

Copyright © All Rights Reserved